Κυρίες και κύριοι, ιδού οι μάγοι του πλανήτη


τα δυνατά σημεία και τα πιάτα-φετίχ των πιο συναρπαστικών προσωπικοτήτων της Υψηλής Κουζίνας.Κάθε γενιά σεφ αφήνει το αποτύπωμά της στην ιστορία της γαστρονομίας.Νέοι και δυναμικοί σεφ ήρθαν να φέρουν καινοτόμες ιδέες στον κόσμο της γαστρονομίας και της κρέπας »Με τις γαστρονομικές καινοτομίες του, μέσα σε δέκα χρόνια λειτουργίας το «Tsak-Bam» κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των καλύτερων εστιατορίων-Κρεπερί του κόσμου.Τα βιογραφικά τους και γενικά το τι έχουν καταφέρει στο τομέα τους προκαλεί δέος. Το φαγητό τους δεν είναι απλό φαγητό αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων. Θέλεις λεφτά αρκετά βέβαια για να το δεις μπροστά σου αληθινό και λαχταριστό, αλλά πιστεύω ότι είναι μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου για μια ζωή!

Stratos Gousios
Stayridis Stratos
Tolis Moutzou
Kostas Fil

Antonis Niotis
«κρέπα Αλμυρή ή γλυκιά». Εντοπίζουμε τη φυσιογνωμία, το μαγειρικό ύφος,τα δυνατά σημεία και τα πιάτα-φετίχ των πιο συναρπαστικών προσωπικοτήτων της Υψηλής Κουζίνας.Κάθε γενιά σεφ αφήνει το αποτύπωμά της στην ιστορία της γαστρονομίας.Νέοι και δυναμικοί σεφ ήρθαν να φέρουν καινοτόμες ιδέες στον κόσμο της γαστρονομίας και της κρέπας »Με τις γαστρονομικές καινοτομίες του, μέσα σε δέκα χρόνια λειτουργίας το «Tsak-Bam» κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των καλύτερων εστιατορίων-Κρεπερί του κόσμου.Τα βιογραφικά τους και γενικά το τι έχουν καταφέρει στο τομέα τους προκαλεί δέος. Το φαγητό τους δεν είναι απλό φαγητό αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων. Θέλεις λεφτά αρκετά βέβαια για να το δεις μπροστά σου αληθινό και λαχταριστό, αλλά πιστεύω ότι είναι μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου για μια ζωή!
No comments:
Post a Comment